Khas untuk marketer yg ada masalah nak mula buat ayat copywriting yang berkesan…
“Asyik Garu Kepala Bila Nak Buat Ayat Iklan Yang Boleh Hasilkan Jualan Yang Tinggi?”
KETAHUI Bagaimana Buat Ayat Iklan LENGKAP Sepantas 5 Minit Dengan Teknik P.E.S.T.A Walaupun Tak Pandai Copywriting
Sebelum itu, cuba anda jawab dengan jujur!
ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH DI BAWAH ?
Dah baca macam-macam buku, website, beli ebook copywriting, buku mahal dari oversea semata nak belajar cara dan teknik tulis ayat copywriting yang convert.
Masalah lain timbul bila tak tahu macam mana nak uruskan copywriting bank yang ditulis banyak-banyak.
Bila nak track semula ayat iklan yang dibuat, hilang entah ke mana. Carca-marba flow bisnes.
Dulu, saya pun seperti anda, mengalami masalah-masalah yang sama.
Proses copywriting tunggang-langgang. Copywriting convert yang dulu-dulu habis hilang sebab tak letak pada 1 tempat.
Bila nak buat split test pun tak dapat nak trace and track copywriting yang mana 1 nak guna.
Sebenarnya,
Ada 1 cara dan format yang lebih tersusun serta organize untuk kumpulkan semua copywriting yang telah ditulis pada 1 tempat.
Lagi best, anda mudah nak tentukan elemen mana yang nak di ‘split test’.
MEMPERKENALKAN
P.E.S.T.A COPYWRITING QUICKSTART
PESTA Copywriting Quickstart beri anda kelebihan cipta ayat iklan mudah sepantas 5 minit walaupun anda tak pandai copywriting.

Kami bukan saja berikan anda cara mudah buat copywriting sepantas 5 minit.

Tapi, kami berikan juga framework copywriting dalam bentuk Excel untuk hasil kerja yang lebih tersusun dan kemas!

‘Wow Bestnya ! Tapi betul ke produk ni betul-betul berkesan?’
JOM TENGOK SENDIRI RESULT & TESTIMONI DI BAWAH INI

“Sales RM4,800 lepas 3 hari belajar teknik Copywriting P.E.S.T.A!”

“Spend Iklan Rm30, Sales Rm450. Lebih yakin nak create banyak Iklan lepas guna teknik PESTA!”

Tuan Fawwaz

"Kos iklan untuk jual 1 baju hanya serendah RM1.38/sehelai lepas guna teknik PESTA!"

Puan Syafnitasyah

"Alhamdulillah, leads banjir dgn kos per leads yang reasonable. Highly recommended!"

Tuan Irwan Shah
Apa itu Teknik Copywriting PESTA?

Cara nak tulis headline yang memukau, dan membuatkan orang terpaksa berhenti dan baca iklan kita.

Teknik PESTA akan tetap berkesan dan convert walaupun Facebook ubah algorithm berkali-kali.

Irresistible Offer: Ayat tawaran yang membuatkan orang tak sabar-sabar nak membeli sekarang.

Berapa Harga
P.E.S.T.A Copywriting Quickstart ?

Dalam keadaan ekonomi yang menekan sekarang, saya terpanggil untuk berkongsi kepakaran dan ilmu yang saya ada dengan lebih ramai usahawan dan peniaga di luar sana.

Teknik PESTA inilah yang saya pakai setiap hari, selama lebih dari 10 tahun, untuk membantu klien-klien saya menjana jualan sehingga 7-8 angka setahun.

Biasanya, teknik copywriting yang ada diluar sana boleh mencecah sehingga beribu ringgit.

Tapi, kami berikan harga paling berbaloi untuk anda jana sales sehingga 5-6 angka tanpa perlu berbelanja besar.

*Tawaran ini hanya sah untuk masa yang terhad !
Jadi, berapa harga P.E.S.T.A Copywriting Quickstart ni?

RM497

RM197

RM47

RM17 SAHAJA !

SAYA JAMIN,

selepas anda guna P.E.S.T.A Copywriting Quickstart, anda boleh jimatkan masa 1 jam anda, hasilkan minimum 10 set copywriting sepantas 5 minit.

Bukan tu je, saya sertakan sekali bonus-bonus di bawah sekiranya anda buat tempahan PESTA Copywriting Quicstart hari ini.

P.E.S.T.A Copywriting Excel Sheet
BONUS #1 : P.E.S.T.A Copywriting Excel Sheet
Pening kepala macam mana nak uruskan copywriting? Ada excel ni letak semua dekat situ senang nak urus.
Video Tutorial Lengkap Cara Guna Excel Sheet
BONUS #2 : Video Tutorial Lengkap Cara Guna Excel Sheet
Tak perlu Google cara nak guna Excel Sheet tersebut. Kami sendiri berikan anda video tutorial lengkap.
HAI! SAYA
RAHIM IBRAHIM

Saya berpengalaman selama 15 tahun dalam bidang Digital Marketing, Klien ‘consulting’ di serata Asia Tenggara dalam pelbagai niche bisnes antaranya hartanah, saham, kecantikan, kosmetik, pelaburan dan pelbagai lagi.

Perunding untuk growth hacking dan scale up banyak jurulatih, speakers dan influencers. Antara yang terkenal ialah Faizul Ridzuan (FAR Capital) & Abdul Basit (Byond Success).

Masters in Business Administration (Distinction) dalam Pengurusan Pemasaran dari Universiti Malaya. Gabungkan teori dari dunia akademik dengan pengalaman praktikal untuk impak maksima kepada para klien.

Sila isikan borang di bawah dengan lengkap dan tepat untuk membuat tempahan anda.
Jaminan 100% Pulangan Wang !
Sekiranya anda tidak dapat apa-apa result, atau anda tidak yakin apa yang diajar dalam P.E.S.T.A Copywriting Quickstart dapat membantu bisnes anda, kami sediakan jaminan pulangan wang dalam masa 30 hari tertakluk pada terma dan syarat.
Soalan Lazim

Teknik PESTA Copywriting boleh digunakan dimana-mana platform dan objective seperti Facebook Ads, Instagram Ads, Shopee, Lazada, social media post dan lain-lain.

Teknik PESTA Copywriting ini boleh digunakan oleh pelbagai niche Bisnes seperti:

Kecantikan
Kosmetik
Hartanah
Takaful
Kewangan
Pendidikan
Servis
F&B
Kesihatan
Pelaburan
Dan lain-lain

Ya, kami sangat sarankan anda upload semula file Excel yang kami beri ke dalam Google Drive sebagai Google Sheets, untuk memudahkan anda akses file tersebut dari pelbagai peranti.

Anda tak perlu gusar, kami akan berikan anda video tutorial cara menggunakan Excel Sheets tersebut sebagai BONUS. Anda boleh tonton video tersebut untuk penjelasan lengkap dan jelas cara penggunaan teknik PESTA Copywriting dalam Excel Sheets.

DISCLAIMER: THIS WEBSITE IN NO WAY IS AFFILIATED WITH FACEBOOK OR ANY FACEBOOK ENTITIES. ONCE YOU LEAVE FACEBOOK THE RESPONSIBILITY NO LONGER IS ON THEIR SITE. WE MAKE EVERY ATTEMPT TO CLEARLY STATE AND SHOW ALL PROOF. WE DO NOT SELL YOUR EMAIL OR ANY INFORMATION. CAN SPAM COMPLIANT. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO USE THE CONTACT US BELOW THIS TEXT. ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

Vennea Academy
Tel: +60 11-3514 0208
No. 59-1, Jalan Prima SG 2, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor.