WOW AWESOME!
TAHNIAH!

Anda Telah Didaftarkan Untuk Kelas
Sales Automation Class (S.A.C).

PERHATIAN:

Pastikan check email anda dalam 3-5 minit lagi untuk arahan seterusnya & join group FB Eksklusif SAC.

SEMENTARA ANDA MENUNGGU,

Kami ada ONE-TIME OFFER yang special untuk anda.

Vennea Academy

READY-MADE COPYWRITING UNTUK TEMPLATE SALES PAGE 

“Aku dah belajar lama buat website ni, Paling-paling pun 2 minggu nak siapkan sales page. Tak sangka jumpa shortcut”

- Feedback sebenar Web Designer yang dah guna Template Ini
Buat Ads dah power, tapi Sales Page tak hasilkan apa-apa jualan?
Nak buat copywriting Sales Page tapi tak tahu nak start dari mana?
Ambil masa sebulan nak siapkan Sales Page, padahal boleh siap dalam sehari je?
KAMI NAK KONGSIKAN
Vennea Academy
READY TEMPLATE
12-STEP SALES PAGE COPYWRITING

Yang telah kami gunakan untuk hasilkan sales page dalam 1 hari sahaja,
yang jana lebih RM 300k sebulan secara automatik!

Vennea Academy
Disclaimer: Design diatas adalah Ready Tempate 12- Step Sales Page Copywriting yang anda akan dapat.
Nak buat copywriting 1 sales page dalam 1 hari?
Atau
30 sales page dalam 30 hari?
Dapatkan template rahsia kami ini sekarang!
KUANTITI TERHAD!
Untuk yang betul-betul serius nak belajar boost sales bisnes anda pada 2021 ini.
Harga Biasa:
Vennea Academy
Vennea Academy
Harga Promo Pembelian Awal:
RM49
(Harga Batch #1)
Ingat! Hanya pembelian terawal sahaja boleh mendapatkan dengan harga yang lebih murah dari batch seterusnya.

Batch #1 – RM49
(Terhad 30 pembelian)

Batch #2 – RM69
(Terhad 30 pembelian)

Batch #3 – RM99
(Harga biasa)

CEPAT! Sebelum harga promo batch ini tamat!
(Tekan butang diatas ini untuk dapatkan harga promo)

Copyright 2021 @ Vennea Academy

payment logo